2/17/2017

Roig: “el govern hauria de demanar disculpes per la seva prepotència i mala praxis en relació a la moció d’adhesió a la Ruta Europea del Modernisme”


Volem posar de manifest que qui no va llegir la documentació del ple del 6 d'octubre de 2014 va ser l'equip de govern, mentre que el partit socialista si que ho ha fet

A data d'avui, havent transcorregut el termini de 4 dies que té el govern per respondre a les sol·licituds de documentació dels càrrecs electes, tal i com ha recordat el Síndic de Greuges a l'alcalde en diverses ocasions, i no havent rebut cap resposta hem tornat a presentar un nou escrit demanant al govern que se'ns faciliti el "DE20142000 Incoar expedient per a declarar el cementiri de St. Llàtzer com a bé d"

Recordem que en el passat ple del mes de febrer de l'Ajuntament de Tortosa, el govern va intentar ridiculitzar el nostre partit defensant que la proposta d'adhesió a la Ruta Europea del Modernisme, presentada en forma de moció pel grup socialista, ja havia estat informada en el ple del 6 d'octubre de 2014 en el decret DE20142000.

Aquest fet no és cert i el grup socialista va posar de manifest que ni a l'acta de la sessió ni a l'expedient del ple hi constava aquest tema ja que l'única descripció que apareixia era el decret DE20142000 Incoar expedient per a declarar el cementiri de St. Llàtzer com a bé d i per tant, per tal d'esclarir aquesta situació, el passat dijous 9 de febrer de 2017, el nostre grup va presentar un escrit al registre per tal de que ens facilitessin una còpia del decret 20142000 que, a data d'avui, no ha estat contestada.

El portaveu socialista, Enric Roig, ha manifestat que "davant d'aquesta errada el govern ha de demanar disculpes públicament per la seva actitud davant la feina de l'oposició i no limitar-se a emetre un comunicat en que assenyala que el decret d'adhesió existeix, cosa que no qüestionem, i que es tracta d'un possible error administratiu, però de moment, com es pot veure, no en tenim cap més informació. Amb tot, el que ha quedat patent és que qui no va llegir allò que anava al ple va ser el govern, mentre que si que ho havia fet el nostre partit. Roig ha afegit que "volem aclarir què ha passat perquè pensem que si no existeix aquest decret que fa referència al cementiri es tractaria d'un fet molt greu. Quina és la veritat?" .