2/14/2017

Territori i Sostenibilitat inicia les obres d'un aparcament d'enllaç amb el bus a Tortosa


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat avui els treballs per a la construcció d'un aparcament de turismes en superfície a Tortosa (Baix Ebre). Aquest aparcament se situarà en una parcel·la limitada per l'avinguda de la Generalitat, la carretera C-42 i els carrers Mossèn Bellpuig i Mossèn Manyà, al costat de la parada de l'autobús de connexió amb l'Hospital Verge de la Cinta.

 

El recinte ocuparà una superfície d'uns 4.000 metres quadrats i tindrà una capacitat d'estacionament per a 118 vehicles. Serà gratuït per als usuaris de l'autobús, per fomentar el desplaçament en transport públic i descongestionar de vehicles l'entorn de l'hospital.  Els treballs tenen un pressupost de 270.000 euros i un termini d'execució de tres mesos.

 

Aquest aparcament d'enllaç es complementa amb el nou autobús llançadora que, des del setembre passat, uneix l'Hospital Verge de la Cinta i la plaça del Bimil·lenari, amb parada intermèdia a l'estació d'autobusos de la localitat. Aquest servei ha reforçat la connexió amb autobús a l'hospital de manera que la freqüència de pas és de 15 minuts.