Cercar en aquest blog

3/07/2017

20è Concurs de Punts de Llibre i 11è Premi de Poesia de Móra d'Ebre

Amb motiu del 20è aniversari de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre i amb ocasió de la Primavera Cultural de Móra d'Ebre, la Biblioteca Comarcal organitza dos concursos: el 20è Concurs de Punts de Llibre  i l' 11è Premi de Poesia.

El tema principal dels treballs presentats, a ambdós concursos, haurà de ser el 20 aniversari de la nostra biblioteca. 

El concurs de punts de llibre s'estructura en 3 categories: Infantil (fins a 13 anys), Juvenil ( de 14 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 20€, 35€ i 45€ respectivament, llibres, un diploma, entrades pera Litterarum Fira d'Espectacles Literaris i la publicació al programa de la Festa Major del municipi. Cal destacar que en l'edició d'enguany es compta amb la col·laboració de Litterarum, que el 2017 també està d'aniversari, ja que arriba a la 10a edició.

Quant al Premi de Poesia, està dividit en tres categories: Infantil (fins a 13 anys), Juvenil (de 14 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 20€, 50€ i 80€, respectivament, a més d'un trofeu, un diploma i la publicació al programa de la Festa Major del municipi.

El lliurament del premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi, conjuntament amb la resta de guardons que s'atorguen durant de la Primavera Cultural.