3/16/2017

“Blog” enceta el Cicle de Cinema de la VII Jornada de l’Adolescència de les Terres de l’Ebre

Sota el lema "L'adolescència i la gestió de les noves tecnologies", els serveis territorials d'Ensenyament; de Salut; de Treball, Afers Socials i Famílies i la Representació Territorial de l'Esport, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, han programat per setè any consecutiu la Jornada de l'Adolescència de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el proper 5 d'abril.

Aquesta setena edició de la Jornada de l'Adolescència es complementa, com ja es va encetar en la passada edició, amb diverses sessions de cinema sota la mateixa temàtica, que s'iniciaran aquest proper dimecres 22 de març i tindran continuïtat els dies 29 de març i 5 d'abril a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Concretament, la programació prevista per al Cicle de Cinema de la Jornada és:

"Blog", sobre la comunicació entre els adolescents, aquest dimecres 22 a les 21.45h. Sessió que comptarà amb la presència d'alguns membres de l'equip de la pel·lícula.

"Disconnect", sobre com les persones cerquen connexions humanes a través de les xarxes socials. Es projectarà el dimecres 29 de març a les 22.00 h

"Her", sobre el futur que ens espera, per al dimecres 5 d'abril a les 22.00h.

Aquestes sessions de cinema seran al preu d'1 euro i la recaptació anirà destinada a un esmorzar solidari per al col·lectiu d'infants que designi l'organització.