Cercar en aquest blog

3/29/2017

El delegat del Govern inaugura la Jornada: La Central de Compres del Món Local de l'ACM a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, amb l'alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, i el secretari general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Marc Pifarré, faran l'obertura de la Jornada: La Central de Compres del Món Local, que tindrà lloc demà dijous, 30 de març, a les 09.15h a La Ràpita.

 

La Jornada, dirigida a tècnics, gestors i responsables de la contractació i compres de les entitats locals, es presenta sota el títol "Els reptes de contractació local a través de les bones pràctiques. El nou marc de la reforma de la Llei de Contractes". En aquest sentit, la Jornada: La Central de Compres del Món Local, que es durà a terme de les 09.00 fins a les 14.00h, té com a principal objectiu reflexionar i difondre els textos vigents, així com ser un espai de reflexió de determinats procediments o mancances que des del món local cal afrontar.

 

El programa de la Jornada s'inicia amb la conferència del secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, i el cap de l'Oficina de seguiment de contractes de l'ACM, Víctor Torrents, sobre "L'adquisició centralitzada. El catàleg de béns, productes i serveis de l'ACM i l'execució dels contractes basats". A continuació, el consultor de contractació Isidre Virgili i el responsable del Gabinet d'estudis i programes de l'ACM, Carles Bassaganya, presentaran "La contractació local en el marc de la reforma de la llei de contractes del sector públic". I també durant la Jornada es donaran a conéixer les experiències pràctiques d'institucions com els ajuntaments de Terrassa i Santpedor i el Consell Comarcal del Bages.