Cercar en aquest blog

3/07/2017

El Departament d'Agricultura presenta als productors de mol·luscs del delta de l'Ebre un estudi científic sobre la badia del Fangar

El director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, acompanyat del director general dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Grau, es reunirà demà a les 10:30 hores a la seu dels Serveis Territorials (pl. d'Alfons XII, 7, Tortosa) amb els membres de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta de l'Ebre (FEPROMODEL).
 
En el marc d'aquesta reunió, tindrà lloc la presentació de l'informe Anàlisi de la circulació i renovació de l'aigua a la Badia del Fangar sota condicions presents i futures. Implicacions per a la gestió, encarregat pel Departament d'Agricultura a instàncies de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims.
 
Sobre la base d'aquest estudi preliminar, el DARP treballarà amb els seus autors el disseny i la implantació d'un seguiment en profunditat que doni eines per millorar la gestió sostenible de les activitats aqüícoles i pesqueres a la Badia del Fangar
 
En aquesta presentació, també hi seran els científics del CIIRC (Centre Internacional d'Investigació dels Recursos Costaners) i de l'IRTA de Sant Carles de la Ràpita que han elaborat l'estudi.