Cercar en aquest blog

3/07/2017

Enric Millo destaca que el Govern “allarga la mà” i treballa per evitar la confrontació i solucionar els problemes reals

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut avui a Tarragona la reunió que, de forma periòdica, organitza amb els subdelegats del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; Tarragona, Jordi Sierra; Lleida, Inma Manso; i Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante; a la qual també ha assistit el secretari general de la Delegació, Simón Pérez.


Enric Millo ha destacat que "el Govern d'Espanya treballa per evitar la confrontació" i "allargax la mà a la Generalitat per evitar la col·lisió i buscar sortides al conflicte". Al seu judici, els esforços s'han de concentrar en "totes aquelles qüestions que afecten el dia a dia de les persones", com ara les inversions per garantir la competitivitat i el sistema de finançament.


Sobre la incorporació de Jordi Sierra com a subdelegat del Govern a Tarragona, Enric Millo li ha desitjat "sort i encert" i ha destacat el seu "tarannà dialogant i conciliador". El delegat del Govern ha recordat que, durant la seva etapa anterior com a subdelegat, Sierra ja va desenvolupar una "gran tasca" i va demostrar la seva implicació amb totes les qüestions que afecten de la província. Enric Millo també ha agraït la feina feta al fins ara subdelegat a Tarragona en funcions, Emilio Ablanedo.