Cercar en aquest blog

3/11/2017

L’Assemblea de l’Agrupació Local de Tortosa del PSC escull a Enric Roig com a Primer Secretari i a la nova Comissió Executiva per al mandat 2017-2021

L'Agrupació Local de Tortosa, ha celebrat avui, divendres 10 de març, l'Assemblea en la que ha escollit per unanimitat a Enric Roig com a Primer Secretari, al capdavant d'una nova Comissió Executiva formada per 21 membres que combina experiència i joventut i que treballarà per assumir els nous reptes del partit i per a Tortosa. Joan Sabaté Borràs serà el nou President de l'agrupació mentre que Anna Ariño serà la nova secretària d'organització i Tere Castellà la secretària adjunta.

En la seva intervenció Roig ha exposat que "des de la nova executiva defensarem per damunt de tot els valors de l'esquerra i del socialisme, i ara, més que mai, creiem que és el moment d'encetar un nou projecte, de sumar-hi esforços, de sumar-hi noves il·lusions i, sobretot, de sumar-hi noves conquestes per tenir un demà millor i afrontar els nous reptes que se'ns plantegen. Perquè som el partit al servei de les persones i dels interessos dels ciutadans i ciutadanes. Volem obrir el partit a la ciutadania per oferir solucions reals als seus problemes. Perquè hem de tenir la vista posada a les eleccions municipals de 2019 i demostrar que som l'alternativa a l'actual govern, hem de governar per seguir sent l'esquerra útil per Tortosa, pels nostres pobles i EMD's, per les Terres de l'Ebre i per la gent que hi viu"

A l'Assemblea també s'ha aprovat per unanimitat l'informe de gestió del passat mandat, s'han escollit els 12 consellers de federació de les Terres de l'Ebre, i s'ha aprovat la proposta de resolució que recull els nous reptes del partit per ser l'alternativa de govern de cara a les eleccions municipals de 2019.

L'Assemblea de Tortosa continua amb la 6a Jornada Municipal de demà dissabte 11 de març on es posaran sobre la taula les bones pràctiques municipals en l'àmbit de l'Acord Territorial per a la Reactivació Econòmica i l'Ocupació desenvolupats a Solsona - Cardona i al Montsià.


La mateixa Jornada acollirà el lliurament del 2n Guardó Marcel·lí Domingo a Josep Subirats Piñana i el reconeixement als nous militants de l'agrupació. Els dos actes comptaran amb la presència del Primer Secretari del PSC Miquel Iceta, que atendrà als mitjans a les 11,45 h a la seu del partit.