3/01/2017

Litterarum fa crear junts l’escriptor Màrius Serra i el músic Dani Alegret d’Els Amics de les Arts


La Residència Litterarum 2017 a Móra d'Ebre serà una oportunitat única per conèixer el procés creatiu de Màrius Serra i Dani Alegret. Litterarum els ofereix estretir vincles i crear junts a partir de la simbiosi de dues disciplines artístiques, la literatura i la música, i gestar un projecte de nova creació inspirat gràcies al riu Ebre i l'entorn patrimonial i paisatgístic de la Ribera d'Ebre. El repte és gran: fer cançons a partir de la narrativa.

Divendres 10 de març, a les 8 de la tarda, en un escenari únic envoltat de llibres a la Llibreria Bassa de Móra d'Ebre, el pop d'Els Amics de les Arts serà l'arma per apropar una mica més la literatura de Màrius Serra al públic més jove. L'acte serà conduït per la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, que mostrarà la panoràmica més creativa entre literatura i música.

El públic assistent tindrà la possibilitat de gaudir d'una experiència directa amb un escriptor i un músic de primer nivell. Voleu tastar «Els plaers, de dos en dos»? Veniu a fer-vos una foto amb els protagonistes mentre preneu una cervesa junts i ho compartim a les xarxes socials.

Més que música i poesia

La Residència Litterarum 2016 va demostrar que la literatura sumada al talent i la inspiració vora l'Ebre és sinònim d'uns fruits amb qualitat assegurada. Ho relaten les cròniques a Núvol, Digital de Cultura i la Revista Enderroc.