Cercar en aquest blog

3/31/2017

L’OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ CONTINUA AMB L’OFERTA DE CURSOS PER MILLORAR L’OCUPABILITAT DELS SEUS USUARIS

Sant Jaume d'Enveja acollirà del 24 d'abril fins al 4 de maig de 2017, el curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris (nivell bàsic). Aquest curs s'adreça a tota la població en edat laboral, és a dir, no jubilats ni menors, interessada a adquirir els coneixements específics en realitzar una pràctica fitosanitària correcta. En aquesta ocasió, serà l'Escola de Capacitació Agrària d'Amposta l'encarregada d'impartir la totalitat de les sessions.

Els serveis comarcals de Joventut del Montsià opten, amb aquesta formació, per donar resposta a les inquietuds dels seus usuaris quant a oferir-los cursos útils i necessaris per a les seves pràctiques habituals bé siguin laborals o no, ja que el certificat que se n'obté, tant s'exigeix a qui es dedica a l'agricultura de manera professional, com a qui ho fa esporàdicament com una afició.

Les persones interessades en aquest curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris poden inscriure's directament al Consell Comarcal del Montsià, a l'Oficina Jove o als punts d'Informació Juvenil dels ajuntaments de la comarca.

Les places són limitades i el període d'inscripció estarà obert fins al 10 d'abril. El preu d'aquesta formació és de 45 euros.