3/10/2017

Móra la Nova organitzarà la ‘Fira Actiu Natura’ per a promoure els actius turístics d’aventura de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat

Potenciar i diversificar la tradició firal i cercar nous actius econòmics sostenibles a curt i mitjà termini promovent el lleure actiu, aquests són els objectius principals de la Fira Actiu Natura, una fira de nova creació organitzada per l'Ajuntament de Móra la Nova. Segons ha explicat el regidor  de Turisme de la població, Jordi López, "actualment tenim uns certàmens amb molt bona acollida i del tot consolidats: la Fira de l'oli, la dels Brocanters i la multisectorial, que sobretot potencien productes produïts al nostre territori. Ara ens plantegem anar més enllà i abordem un altre sector, els recursos naturals i turístics de què disposem al nostre municipi i al territori de més a la vora, sobretot els relacionats amb activitats d'aventura en espais naturals".

La primera edició de Fira Actiu Natura se celebrarà els pròxims  dies 1 i 2 d'abril al recinte firal de la població i al seu exterior. El certamen acollirà un seguit d'expositors que posaran en valor els actius turístics, sobretot els relacionats amb les activitats de lleure actiu en espais naturals com pugui ser el riu Ebre, i també els que busquen un turisme més familiar. L'àmbit de la fira són, principalment, les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat però sense deixar de banda altres comarques veïnes.

L'accés a la fira serà totalment gratuït. L'horari serà de les 10.00 a les 14.00 hores, els matins de dissabte i de diumenge i de les 16.30 a les 20.30 la tarda de dissabte.