Cercar en aquest blog

4/28/2017

El Consell Comarcal promou la internacionalització de 10 empreses del Baix Ebre a través de l’acció ‘Sortim a l’exterior!’

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha posat en marxa avui l'acció Sortim a l'exterior!, una assistència tècnica que promou la internacionalització de les empreses de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha saludat els empresaris participants en l'acte de presentació d'aquesta acció, que ha tingut lloc al Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles. Andreu ha posat especial èmfasi en el caràcter personalitzat que té aquest assessorament empresarial i ha agraït la implicació de les empreses participants que volen créixer augmentant vendes a l'exterior.

Aquest programa posa a disposició dels participants un assessor expert en tot allò que afecta a la internacionalització de l'empresa amb l'objectiu de fer un acompanyament integral, mitjançant una assistència tècnica continuada. En concret, aquesta acció s'adreça a empreses que ja exporten o empreses que no exporten però que volen iniciar-se en la venda a l'exterior.

De les empreses interessades a participar en aquesta assistència tècnica se n'han seleccionat 10 a partir d'una valoració de les potencialitats de cadascuna segons el model de negoci i la voluntat de créixer i de projecció a l'exterior. Entre les empreses participants n'hi ha del sector agroalimentari, la construcció o material esportiu i n'hi ha quatre que ja van participar en l'edició de l'any passat.

L'assistència tècnica que s'ofereix consta d'una diagnosi inicial, la proposta d'unes accions correctores i de millora, i un full de ruta o pla d'acció concret i individualitzat a seguir per internacionalitzar l'empresa.

El programa, que té una durada màxima de 9 mesos, es desenvolupa al Viver d'empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.