Cercar en aquest blog

4/19/2017

ERC i les JERC commemoraran a Ulldecona, amb el diputat Jordi Salvador, el 86è aniversari de la proclamació de la República catalana

La Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya, el proper dissabte 22 d'abril, organitzarà diferents activitats per commemorar el 86è aniversari de la proclamació de la República catalana. Els actes es faran a Ulldecona i començaran a les 19.30 h amb una xerrada a càrrec del diputat Jordi Salvador, al claustre de l'Ajuntament, amb el títol 'La República catalana, una oportunitat per a les classes treballadores'. En acabar, a les 21.30 h, es farà el sopar homenatge a la Fraternitat Republicana, en el transcurs del qual es lliuraran els guardons a la Fraternitat Republicana a una persona o entitat de cadascuna de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre, escollides per les federacions comarcals del partit. Aquests guardons tenen com a objectiu homenatjar persones o entitats que han portat una trajectòria basada en la defensa dels valors republicans i la defensa de Catalunya.
 
També durant el sopar, les Joventuts d'Esquerra Republicana de les Terres de l'Ebre lliuraran la Menció Joan Ferré a la Plataforma Trens Dignes Terres de l'Ebre-Priorat, en reconeixement per la seva lluita en defensa de les Terres de l'Ebre.
 
El president de la Federació de l'Ebre d'Esquerra, Alfons Montserrat, ha afirmat que 'el sopar d'homenatge a la Fraternitat Republicana és l'acte més important que organitzem el partit a les Terres de l'Ebre, i cada any ens permet fer un reconeixement i agraïment a les persones i entitats que han estat exemple de compromís en la defensa dels ideals republicans i el territori'. Segons el president republicà, 'en aquests moments, que estem en la recta de final del procés per assolir la nova República catalana, el seu exemple ens encoratja, encara més, en la lluita per assolir una societat més justa dins una Catalunya lliure i sobirana'.