Cercar en aquest blog

4/05/2017

Es presenta el “Vi Solidari” de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre

La Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre presenta, el pròxim dissabte 8 d'abril, el "Vi Solidari" a favor de l'Associació Jeroni de Moragas, que des de l'any 1979 acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament en totes les etapes de la seva vida, adaptant-se a les necessitats de cada moment. L'Associació treballa a les comarques de Ribera d'Ebre, Terra Alta, Baix Camp, Priorat i Baix Ebre.

La cooperativa ha fet una edició inicial de 3.000 ampolles de "Vi Solidari", elaborat amb Garnatxa Blanca 100% i acollit a la Denominació d'Origen Terra Alta. L'etiqueta del vi és un disseny de la il·lustradora catalana Alba Seguí.

El "Vi Solidari" es podrà adquirir, per un import de 6 euros, a l'Església Sant Pere del Poble Vell de Corbera el mateix dissabte i posteriorment, a l'agrobotiga de la cooperativa i a botigues de proximitat de les terres de l'Ebre.

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa de Corbera d'Ebre, argumenta que "les cooperatives som empreses solidàries i per aquest motiu, creiem que hem de contribuir al desenvolupament de centres com Jeroni de Moragas, que donen un servei molt important a les nostres comarques. Gràcies al ressò que estem aconseguint i al suport altruista de nombroses entitats, treballarem perquè la iniciativa que encetem enguany tingui continuïtat en el temps".

La presentació del "Vi Solidari" anirà a càrrec de Ruth Troyano, periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier. Està previst l'assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès, a més de representants de l'Associació Jeroni de Moragas i de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre.