Cercar en aquest blog

4/19/2017

Procés per la contractació dels serveis de redacció del projecte de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d’Ebre

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre ha convocat el procés per la selecció de l'empresa o professional que haurà de redactar el projecte executiu per a les obres de consolidació i rehabilitació del Poble Vell de Corbera d'Ebre. La convocatòria s'obre als professionals del sector, arquitectes i arquitectes tècnics, així com arqueòlegs o restauradors amb l'objectiu de comptar amb un equip multidisciplinar que pugui dissenyar el projecte que ha de servir per recuperar i rehabilitar les restes d'aquest espai patrimonial i de la memòria de la batalla de l'Ebre.

Tots els interessats a participar d'aquest procés trobaran la documentació tècnica al web dels Espais de la Batalla de l'Ebre (www.batallaebre.org) a l'epígraf Contractació de l'apartat de Transparència (http://www.batallaebre.org/app/index.php?page=contractacio) amb el nom Projecte Poble Vell 2017.

El termini per a presentar les propostes, d'acord amb l'establert als plecs de condicions, finalitzarà a les 14 h del dilluns 24 d'abril.