Cercar en aquest blog

5/08/2017

33a Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre

El Centre de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament de les Terres de l'Ebre, amb el patrocini de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de La Caixa i l'Ajuntament de Tortosa, han programat del 9 al 23 de maig la 33a Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre.

En aquesta edició hi participen 23 centres d'Educació Infantil, Primària, Especial i Secundària, amb un total de 576 actors i 46 professors, durant les jornades en que se celebra la Mostra.

L'objectiu de la Mostra és estimular i aprofundir les competències comunicatives, socials i expressives, que es treballen a les aules dels centres educatius. Així mateix, es crea un interessant espai que afavoreix l'intercanvi d'experiències entre els centres de la comarca participants.

Concretament, els centres són: l'Institut Escola Daniel Mangrané, escola Cinta Curto, escola Riumar, Col·legi consolació, escola Sant Miquel, escola Sant Antoni Abat, col·legi Sagrada Família, escola Sant Llàtzer, escola Verge de la Cinta, escola Mestre Marcel·lí Domingo, escola Port Rodó, centre ocupacional Verge de la Cinta, escola El Temple, CPEE Sant Jordi, escola Remolins, escola La Pineda, escola Bítem, escola Llorenç Vallespí, escola Sant Roc, institut Cristòfol Despuig, institut Joaquín Bau i l'institut de Roquetes.

L'Auditori Felip Pedrell acollirà entre alumnes participants i públic gairebé 2000 escolars repartits entre les jornades en què es durà a terme la Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre.