Cercar en aquest blog

5/02/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre impulsa la professionalització de les empreses per afavorir el creixement i la creació de llocs de treball


El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha inaugurat aquest matí l'acció '360º. Professionalitzem i fem créixer la teva empresa', una assistència tècnica per millorar l'estratègia empresarial, gestió i promoció del negoci que ofereix l'ens comarcal a 15 empreses del territori amb l'objectiu de professionalitzar l'activitat empresarial.


Daniel Andreu ha explicat que el Consell Comarcal treballa per fer més gran el teixit empresarial de la comarca amb l'objectiu de facilitar la creació de llocs de treball. "Aquesta acció, a través d'un assessorament personalitzat, ens permet fomentar aquest creixement empresarial que tant necessitem al Baix Ebre", ha remarcat.


Aquesta acció del projecte Baix Ebre Avant ha tingut enguany una gran demanda, ja que prop d'una quarentena d'empreses van sol·licitar poder rebre aquest assessorament empresarial, que va a càrrec de la consultora Meritxell Barroso, de l'empresa Econia; Xavier Lamote de Grignon, d'Activa Consultors; i Montserrat Peñarroya, experta en màrqueting digital.


360º posa a l'abast de les 15 empreses seleccionades un assessorament extern i acompanyament tècnic per afavorir el seu creixement a partir de la professionalització de la gestió i millora dels resultats. A través d'una diagnosi prèvia es detectaran les mancances o punts febles de cada empresa participant que s'hauran de corregir amb l'assessorament proposat. La durada d'aquest programa és de sis mesos i tractarà àmbits com el màrqueting online, el benchmàrking (anàlisi de competidors), l'e-commerce, les xarxes socials, el control de gestió, el pla de màrqueting operatiu o el pricing (estratègia de preus).


Aquest és el tercer any que Baix Ebre Avant posa en marxa aquesta acció, que anteriorment es denominava 'Growing Up. Anem a créixer'. Joves empresaris que han participat en aquesta assistència han valorat molt positivament l'assessorament i els coneixements rebuts. Ramon Ferré, gerent d'Infotics, amb seu a Camarles, explica que "aquest assessorament ha permès consolidar l'empresa, crear nous llocs de treball i arribar allà on volíem arribar". Albert Curto, director de DISI Sistemes Informàtics, assegura que aquesta acció de Baix Ebre Avant els ha ajudat a seguir altres estratègies que han permès fer créixer l'empresa.


Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.