Cercar en aquest blog

5/11/2017

El restaurant Gatsby d’Amposta revalida la seva acreditació AMED de l’Agència de Salut Pública


El coordinador de Programes del Montsià, de l'Agència de Salut Pública a Terres de l'Ebre, Fernando Martínez, ja lliurat al restaurant Gatsby la nova acreditació Amed per a la promoció de la dieta mediterrània.

Actualment, a les Terres de l'Ebre, cada cop són més els establiments que ofereixen menús mediterranis, en 11 poblacions, a més de 1500 comensals diaris, entre restaurants, menjadors laborals i albergs juvenils.

L'acreditació AMED és un projecte liderat per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT),  que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració, que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i d'oci actiu per als seus usuaris, a més de disposar d'unes correctes condicions higienicosanitàries. Així a partir d'una revisió dels menús i una adaptació als criteris proposats, es garanteix una oferta gastronòmica basada en l'ús de l'oli d'oliva, l'abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.

En concret, s'han acreditat AMED més de 550 establiments en 133 municipis amb capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 84.000 comensals a tot Catalunya. Per més informació sobre l'acreditació AMED podeu consultar el web www.amed.cat.