Cercar en aquest blog

5/23/2017

El secretari general de l’Esport presideix el lliurament dels Premis Esportius Terres de l’Ebre 2017


El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, juntament amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern, Xavier Pallarès, i la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny, presideix aquest dijous, 25 de maig, l'acte del lliurament dels Premis Esportius de les Terres de l'Ebre 2017.

Aquests guardons premien, d'una banda, la trajectòria de forjadors, aquelles persones que s'han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l'esport de les comarques ebrenques. De l'altra, es reconeix els esportistes ebrencs majors d'edat que han assolit el primer lloc en campionats de Catalunya, o bé pòdium en campionats d'Espanya i/o nivells superiors, juntament amb campions absolut, en les diverses especialitats durant l'any 2016. Al mateix temps, es reconeix els clubs que l'any passat van celebrar 25, 50, 75 o 100 anys des de la seva creació i també s'atorga menció especial "in memoriam" de tres esportistes ebrencs que han incidit al món de l'esport.

Enguany, com a novetat, es retrà un homenatge al tennista rapitenc Albert Montañés, després del seu comiat de les pistes. I també als esportistes i entrenadors ebrencs que van participar als passats Jocs Olímpics de Río de Janeiro.