Cercar en aquest blog

5/07/2017

Exposició d epintura al centre d'interpretació de la ceràmica de la galera

Del 4 de maig al 25 de juny de 2017, la Sala 2 de Terracota, Centre d'Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l'Ajuntament) acollirà una exposició de pintura de l'artista de la Sénia: Jordi Verdés Sans

Jordi és graduat superior en arts plàstiques i ha realitzat exposicions a diferents indrets de les Terres de l'Ebre, Castelló i Tarragona. Ha obtingut infinitat de premis en diferents modalitats de pintura: aquarel·la, pintura ràpida, acrílic, etc. i en dibuix, a la demarcació de Tarragona i Castelló, ha estat guanyador de l'edició de 2009 i finalista els anys 2013, 2014, 2015 i 2016 del Certamen Internacional d'Aquarel·la Gabriel Puig i Roda de Vinaròs i seleccionat al certamen d'Aquarel·la de Caudete, els anys 2007, 2008 i 2009.

Ha realitzat instal·lacions muntades, al Delta de l'Ebre, a diferents places d'Amposta, i, murals, a diferents restaurants, carrers i hospitals.

L'exposició que ens presenta al Museu Terracota és dual, en quan a tècnica: aquarel·la i tècnica mixta, i, en quan a estil, figuratiu i quasi abstracte, ja que en les seves composicions s'entreveuen formes i s'insinuen objectes.

La seva pintura, representa pobles, racons que ens són propers, paisatges, places, arquitectures i moltes altres escenes. L'aquarel·la dóna caliu a les seves obres i els colors pastel que la conformen també. Detalls marcats, tècnica cuidada, perspectiva i volums precisos que tenen com a resultat una pintura elegant, amb classe, plaent i acollidora.

Un conjunt de composicions que ben segur delectaran els nostres sentits, aportant-nos sobretot quietud, serenor, placidesa o agitació i moviment de manera puntual.

Art, en majúscula, que convivint amb la terrissa que ocupa l'espai permanent del nostre centre oferirà a l'espectador un espectacle de formes, volums, textures, i contrastos, una vegada més, únic i irrepetible.

L'horari del Museu Terracota, és: dimecres a divendres de 9'30 a 13'30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12'00 a 14'00 hores.