Cercar en aquest blog

5/04/2017

LA DO TERRA ALTA PARTICIPA AQUEST CAP DE SETMANA A LA 1a FIRA DE VI CATALÀ I GASTRONOMIA DEL MERCAT DE SANTA CATERINA

Aquest proper cap de setmana, la Denominació d'Origen Terra Alta torna a Barcelona per participar en la 1a Fira de Vi Català i Gastronomia que s'organitza al Mercat de Santa Caterina. L'Associació de Comerciants del Mercat de Santa Caterina i l'Associació Enjoy Wine organitzen aquesta fira oberta al públic per celebrar el cinquè aniversari dels tastos amb vi català al mercat, i per donar l'oportunitat de maridar aquests vins amb el producte fresc i saludable que ofereix el mercat.

La DO Terra Alta hi serà present al llarg de tot el divendres dia 5 (de 12h a 22h) en les carpes que estaran instal·lades davant del Mercat (Avinguda Francesc Cambó, 16). Aquells que s'apropin a la fira podran tastar els vins de la DO i conèixer de primera mà la seva emblemàtica Garnatxa blanca. 

La DO Terra Alta dóna suport a l'Ultra Trail Estels del Sud 

Aquest mateix cap de setmana té lloc també a les Terres de l'Ebre la tercera edició de l'Ultra Trail Estels del Sud, que recorrerà el Massís dels Ports unint en un mateix escenari i activitat la pràctica esportiva d'alt nivell i la promoció del territori. El Massís dels Ports representa un territori de més de vuit-cents quilòmetres quadrats d'entorn natural únic, situat al costat del Delta de l'Ebre i molt a prop del litoral marítim. 

La Denominació d'Origen Terra Alta vol donar suport a aquesta important prova esportiva que es consolida any rere any i que és un punt de confluència de tradicions entre les províncies de Tarragona, Terol i Castelló. Els tres primers classificats en cada una de les distàncies i categories que conformen la prova (Ultra Trail, Half Trail i Mitja Marató), a més dels seus trofeus, se'n portaran a casa producte de la terra en forma d'ampolles de vi amb DO Terra Alta.