Cercar en aquest blog

5/12/2017

LA DO TERRA ALTA PROTAGONITZA ELS ‘MERCATS AMB DO’ D’AQUEST DIVENDRES

La Denominació d'Origen Terra Alta serà la protagonista dels Mercats amb DO d'aquest mes de maig. Divendres 12 serà el torn de gaudir de la Garnatxa blanca de la Terra Alta al Mercat de Santa Caterina de Barcelona. A la trobada, que tindrà lloc a les 19:30, es podran tastar fins a 6 referències de la DO Terra Alta guardonades al darrer concurs de vins que organitza anualment la DO amb motiu de la Festa del Vi de Gandesa. Els vins seran maridats amb un platet de producte fresc de les parades del mercat.

La relació de vins del tast, que anirà a càrrec de Jordi Rius, secretari tècnic de la DO Terra Alta, serà:

           

Portal Blanc 2015, Celler Piñol
L'Abrunet Blanc 2016, Celler Frisach
Somdinou Blanc 2014, Celler Cooperatiu de Gandesa
Mas d'en Pol Negre 2015, Xavier Clua
Torremadrina Selecció Negre 2014, Cellers Tarroné
Llàgrimes de Tardor Mistela Negra, Sant Josep Vins
 

Mercats amb DO és una iniciativa fruit de la col·laboració entre l'Institut de Mercats de Barcelona, l'INCAVI, l'Associació Enjoy Wine i les Denominacions d'Origen catalanes. Va néixer amb l'objectiu principal de fomentar l'hàbit saludable de consum de producte local i sostenible, maridant-lo amb vins de les diferents DDOO, tot cercant la proximitat present a molts comerços dels Mercats de Barcelona i potenciant la relació entre productors i consumidor final amb el mercat com a nexe d'unió. 

Mercats amb DO és una de les moltes iniciatives amb les quals col·labora la Denominació d'Origen Terra Alta per tal de continuar donant difusió a la cultura del vi.

 

Gandesa, 11 de maig de 2017