Cercar en aquest blog

5/05/2017

La renovada Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja d'Ebre comença a treballar

Tot i que diumenge el temps no va acabar d'acompanyar, un bon nombre de persones es va acostar fins a la plaça del Forn per tal de gaudir de la Festa del Comerç. Un esdeveniment que va servir per presentar la renovada Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja (UCSR) i la seva junta, presidida per Núria Guerrero, 20 anys després de la darrera activitat de la Unió de Comerciants que hi havia hagut al municipi.

Impuls al comerç local

Des de l'entitat estan "molt contents" per la jornada, en què es va viure un molt bon ambient, encara que la pluja la va aigualir lleugerament, ja que "no va permetre que es realitzés el sorteig que estava previst, ni tampoc alguna sorpresa final". Malgrat això, la desena de comerciants que van muntar parada van valorar molt positivament la participació i les vendes. Així mateix, els més petits poder van gaudir d'un espai de pintura, on van acolorir dibuixos d'una clotxa, mentre que la vessant musical la va posar el saxofonista Alfonso Montuenga, amb jazz en directe que va servir per amenitzar la festa.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, també es fa una valoració positiva de la festa, així com de la recuperació de l'entitat. En aquest sentit, ha apuntat que "tot i la dificultat, la Unió ajuda a cohesionar gent que fins ara no estava acostumada a treballar conjuntament". Finalment, Piñol ha assegurat que "els mateixos comerciants ja tenen ganes de repetir i fer altres iniciatives similars pròximament, aprofitant celebracions locals".