Cercar en aquest blog

5/09/2017

L’ICF presenta a Tortosa la seva oferta de finançament per al teixit empresarial de les Terres de l’Ebre

El proper 10 de maig, a les 9:30 h. a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa, l'Institut Català de Finances (ICF) i la delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, han organitzat una jornada per presentar al teixit empresarial de la demarcació, l'oferta de productes i instruments financers de l'ICF per a les empreses.

La jornada la inauguraran el Sr. José M. Chavarria, president de la Cambra de Comerç de Tortosa, el Sr. Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, el Sr. Ferran Bel, alcalde de Tortosa i el conseller delegat de l'ICF, Josep Ramon Sanromà.

Posteriorment, la directora general d'Inversions Creditícies i Risc de l'ICF, Anna Àlvarez, presentarà les diferents línies de finançament de l'entitat per al teixit empresarial, entre les que destaquen les línies de finançament per a la indústria, el turisme o el sector agroalimentari, entre d'altres.

En el marc de la sessió, dues empreses ebrenques -Ous Roig i Flexoservei- explicaran el seu projecte i el seu cas pràctic alhora d'accedir al finançament de l'ICF. 

Un cop finalitzada la sessió informativa, a partir de les 11 h. l'àrea comercial de l'ICF atendrà individualment a totes les empreses que ho sol·licitin per analitzar conjuntament les seves necessitats de finançament.


A les 11:15 h. el conseller delegat de l'ICF, Josep Ramon Sanromà, atendrà als mitjans de comunicació, a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa.