Cercar en aquest blog

5/27/2017

Móra la Nova convoca el X Concurs de Fotografia per a captar els pous i sènies del municipi

"Pous i sénies de Móra la Nova" és la temàtica de la desena edició de Concurs de Fotografia que ja ha convocat la regidoria de Cultura de l'Ajuntament moranovenc.  Els treballs, un màxim de dos per participants, es poden lliurar a les oficines d'atenció al ciutadà municipals també enviar-les online fins  a les 13 hores del dia 19 de juny. Pel que fa als  premis, són de 110, 80 i 60 euros per als tres primers guardonats. Pel que fa a les bases són:

1.- La temàtica del concurs de fotografia del X concurs serà: "Pous i sénies de Móra la Nova."

2.- Es podran presentar un màxim de dues fotografies per persona.

3.- Les fotografies presentades poden tenir qualsevol mida i han d'anar relacionades amb la temàtica proposada.

4.- El jurat estarà compost per professionals vinculats al món de la fotografia.

5.- El termini de presentació de les obres serà fins  les 13.00h del 19 de juny a les oficines de l'OAC, les quals aniran acompanyades d'un sobre tancat, i a l'interior del sobre s'inclouran les dades personals , el títol de l'obra i una còpia de l'arxiu jpg a 254 ppp.

També es podran enviar on-line, com a fitxer adjunt d'un correu electrònic on constarà el títol "concurs de fotografia" amb les dades personals de l'autor i títol de l'obra a: ajuntament@moralanova.cat

6.- Totes les fotografies quedaran en propietat de l'Ajuntament. Les premiades es publicaran al programa de festa major. Tots els participants cedeixen els drets de reproducció de les seves obres per qualsevol finalitat informativa i/o publicitària a l'Ajuntament de Móra la Nova en qualsevol mitjà informatiu (web, xarxes socials, premsa).

7.- L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 23 de juny durant l'acte de celebració de la rebuda i repartiment de la Flama del Canigó a la Pça.de l'Església.

8.- Els premis en metàl·lic seran els següents:

1er premi: 110€                2n premi: 80€                    3er premi: 60€

9.- En cas que el jurat estimi que les obres no ofereixen la qualitat adequada, els premis es consideraran deserts.

10.- Tota circumstància no resolta a les bases serà resolta pel jurat.