Cercar en aquest blog

5/20/2017

Munté: "volem oferir les mateixes oportunitats a totes les persones


Deltebre
La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha celebrat avui el 40è aniversari de la segregació de Deltebre recordant que aquest "municipi jove" es va construir gràcies "a les persones i l'esforç de tanta i tanta gent que ho van fer possible des del treball conjunt". Munté ha mostrat la voluntat del Govern de donar suport "no només a aquesta commemoració que és molt important sinó també recolzar tots els reptes presents i futurs que té aquest municipi que vol oferir les màximes oportunitats a les persones".
 
En aquest sentit, la consellera ha remarcat que "és el mateix" que el Govern vol a nivell de país: "oferir oportunitats a les persones i treballar conjuntament per fer possibles els reptes, els somnis col·lectius que ens ofereixin més eines" i, en definitiva, la "consecució de més llibertat".
 
Munté també ha mostrat la voluntat del Govern a "contribuir a la sostenibilitat" d'aquest territori i a "resoldre aquelles qüestions que estan pendents des de fa temps". Ha remarcat que la visió de l'executiu català és "holística de tot el territori" i ha recordat que el Govern vol que totes les persones "disposin de les mateixes oportunitats visquin on visquin". "La nostra voluntat és continuar contribuint a què les coses millorin amb un esperit de col·laboració i lleialtat institucional que és indubtable", ha reblat.