Cercar en aquest blog

5/24/2017

PIMEC Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta s’alien per donar suport i dinamitzar el teixit empresarial del municipi


L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el president de PIMEC Terres de l'Ebre, Santi Roselló, han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu promoure i treballar conjuntament en els diferents àmbits d'interès de les empreses i potenciar el desenvolupament d'iniciatives que dinamitzin el teixit empresarial d'Amposta.

El consistori i la patronal també col·laboraran en el desenvolupament a la ciutat del programa de PIMEC 'Relleu Pime', que consisteix a donar suport a les empreses que passen per un procés de successió i així garantir-ne la seva continuïtat. En aquest context, l'acord contempla l'organització d'una jornada explicativa per a les empreses, així com una formació al personal tècnic de l'Ajuntament per tal d'ajudar-los a detectar les situacions de necessitat.

El president de PIMEC Terres de l'Ebre ha ressaltat "la importància de la col·laboració publicoprivada per donar suport al teixit empresarial, especialment les pimes. La competitivitat de l'empresariat crea llocs de treball de qualitat i el seu arrelament al territori es tradueix en ciutats cohesionades socialment".