Cercar en aquest blog

5/24/2017

Roig: “farem de Tortosa la ciutat de les oportunitats, perquè els tortosins i tortosines es mereixen una oportunitat”


A 2 anys de les eleccions municipals el PSC de Tortosa es planteja com alternativa a un govern de Bel que qualifiquen com mancat de gestió i sense projecte de ciutat

"Un mandat perdut on han fracassat projectes estrella, com les piscines, el pont i els aparcaments, i no s'han resolt les necessitats reals dels tortosins i tortosines", així es podria resumir segons el portaveu del grup municipal socialista, Enric Roig, l'acció de govern de CiU a la ciutat en què el govern "ha aplicat les polítiques populistes de Bel, Roigé i la seva crossa, els Republicans de Tortosa, allunyant-se cada vegada més dels problemes diaris de la ciutadania".

Els socialistes han volgut fer la valoració del govern a dos anys de les eleccions municipals de 2019, i ho han fet des de l'heliport de l'Hospital Verge de la Cinta, un emplaçament des d'on es pot gaudir d'una fantàstica panoràmica de la nostra ciutat i els seus pobles entenent, en paraules de Roig, que "és necessari plantejar-nos una altra ciutat, que posi per davant a les persones i els seus problemes reals i que els escolti. Es tracta de recuperar la idea de ciutat socialista: una ciutat oberta per a tots i totes, amb esperit de veritable capital de les Terres de l'Ebre el que implica assumir el lideratge territorial i polític de la ciutat. Necessitem arriscar-nos i anar més enllà, cap a una estratègia que torni a incloure il·lusió en la gestió de la ciutat i que permeti que entre tots redibuixem Tortosa".

Una vegada més els socialistes han tornat a denunciar l'incompliment i l'engany de les grans promeses electorals, així com la improvisació constant d'un govern que no té model de ciutat i que actua en base a ocurrències que s'esvaeixen com el fum. "A tot això s'hi afegeix el deficient manteniment de la ciutat, les grans obres faraòniques fallides, la nul·la promoció econòmica de la ciutat i la manca de polítiques d'ocupació, d'escanyar la ciutat en tornar diners als bancs o la prepotència i manca de respecte a l'oposició" ha subratllat Roig.

 

En definitiva, segons Roig, Tortosa ha de conviure avui amb "un govern esgotat, sense idees, sense rumb i sense ningú al timó, perquè Bel i Roigé passen més temps a Madrid i Barcelona que a Tortosa". "És necessari més que mai donar el tomb, escoltar les persones i els seus problemes i tornar-los la il·lusió", ha tancat Roig que ha recordat que hi ha una altra manera de fer política i que cal treballar tots junts pel canvi, "els i les socialistes tenim un programa amb polítiques pensades per i per a les persones i som l'alternativa real. Perquè una altra Tortosa és possible, la Tortosa de les oportunitats i que es mereixen els tortosins i tortosines. Perquè amb tu #ReDibuixemTortosa".