Cercar en aquest blog

5/03/2017

Unió de Pagesos organitza demà una jornada sobre collita avançada d’olives a la Palma d’Ebre

Unió de Pagesos organitza divendres la jornada tècnica Oportunitats de la collita avançada d'olives a la Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre). La presentació anirà a càrrec de Ferran Grau, director dels Serveis Territorials d'Agricultura a les terres de l'Ebre; Montserrat de Castro, cap de l'Oficina Comarcal d'Agricultura de la Ribera de l'Ebre, i Ernest Cubells, coordinador comarcal de la Ribera de l'Ebre d'Unió de Pagesos.

Les ponències que inclourà la jornada són Estratègies de cultiu i maneig agronòmic per a l'obtenció d'olis d'elevada qualitat, a càrrec de Juan Francisco Hermoso (IRTA Mas de Bover); Criteris per equilibrar la qualitat i els rendiments industrials en olives de collita avançada, a càrrec d'Esteve Martí (IRTA Mas de Bover), i La composició dels olis segons el moments de recol·lecció, a càrrec de Mari Paz Romero, professora de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida).

La cloenda anirà a càrrec d'Eduard Vernet, president de la Cooperativa de la Palma d'Ebre, i de Miquel Blanch, responsable nacional del sector de l'Olivera d'Unió de Pagesos.