Cercar en aquest blog

6/03/2017

25a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta 2017 al Pinell de Brai

Avui han tingut lloc els actes de la  25a Trobada de la Gent Gran de la Terra Alta 2017 al municipi del Pinell de Brai, activitat organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran de la Terra Alta i els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta. La trobada ha aplegat 300 persones arribades d'onze dels dotze pobles de la comarca, tots menys Prat de Comte, que celebra avui la romeria a la Fontcalda.

Els actes de la jornada s'han iniciat  a les 11.30 hores, amb la rebuda dels autocars que traslladaran fins al Pinell els participats arribats de tots els municipis de la comarca. Seguidament s'ha fet una visita al celler cooperatiu modernista de la població i, finalment, ha tingut lloc el dinar de germanor al Poliesportiu seguit de ball d'orquestra.

Coincidint amb el dinar de germanor han tingut lloc els parlaments de les autoritats. En primer lloc ha fet ús de la paraula la representant de la gent gran del Pinell de Brai, Dolors Castellnou Borràs, qui ha posat en valor la tasca de transmissió de valors a les noves generacions que efectua la gent gran avui dia. Seguidament, ha parlat Marc Martínez, alcalde del pinell, qui ha demanat a les administracions una major implicació en les polítiques de benestar adreçades a la gent gran. La vicepresidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Cinta Rams, ha tingut paraules de reconeixement a les persones que han organitzat la trobada i, finalment, Rosana Fatsini, directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família a les Terres de l'Ebre, ha anunciat la celebració a Miravet, el mes de setembre vident, d'una fira de la gent gran de les Terres de l'Ebre.