Cercar en aquest blog

6/22/2017

Finalitzen els contractes dels jóvens del programa Garantia Juvenil que han treballat sis mesos en diferents administracions de la Terra Alta

El programa de jóvens en pràctiques de Garantia Juvenil va finalitzar a la Terra Alta havent donat ocupació a cinc jóvens entre els mesos de novembre de 2016 i maig de 2017. Aquestes contractacions es van realitzar amb la subvenció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la iniciativa d'Ocupació Juvenil.

Els llocs de treball que han ocupat els jóvens contractats han estat els següents:

  • Consell Comarcal de la Terra Alta: una plaça de tècnica d'Integració Social.

  • Ajuntament del Pinell de Brai: una plaça de dinamitzadora juvenil.

  • Ajuntament de Batea: una plaça de tècnic d'esports.

  • Ajuntament de Gandesa: una plaça de dinamitzador del centre empresarial i una altra de bibliotecària. A aquesta última se li ha prorrogat el contracte fins al final de 2017.

Per a aquests jóvens ha sigut una experiència laboral que s'ha concretat amb la fórmula de contracte de sis mesos, amb un tutor, amb unes tasques programades, un horari i un esperit de treball en equip que els ha apropat al món laboral real formant part d'aquestes administracions. Han pogut millorar la seva ocupabilitat i adquirir noves aptituds i competències mitjançant la pràctica laboral remunerada.