Cercar en aquest blog

6/19/2017

Inscripcions obertes per al Casal d'Estiu de Riba-roja

Un any més, l'Àrea de Joventut, Esports i Educació de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre organitza el Casal d'Estiu per a nens i nenes d'entre P-4 i 6è curs de primària. El casal està organitzat per setmanes i s'allargarà del 26 de juny al 4 d'agost. Pel que fa als horaris, sempre de dilluns a divendres, hi ha tres franges: de 10 a 13 hores al matí, de 16 a 19 hores a la tarda i de 21:30 a 23:30 a la nit.

Les activitats que s'ofereixen s'adapten a l'edat de tots els infants. Així, es faran jocs i dinàmiques de grup que facilitin la cooperació, participació i relació entre tots els nens, a més d'esports, jocs tradicionals i de psicomotricitat. També hi haurà temps per a activitats d'aigua i jocs de piscina, tallers, manualitats i activitats didàctiques de reforç. A les nits, a la zona del pavelló municipal d'esports hi haurà zumba, balls, gimcana o jocs nocturns.

Documentació necessària i preus

La inscripció s'ha de fer abans del 22 de juny a l'Ajuntament, en horari de 9 a 15 hores. Per tal de formalitzar-la cal omplir i signar el full d'inscripció, aportar fotocòpies de la targeta sanitària, el carnet de vacunes i el DNI i lliurar l'autorització dels drets d'imatge.

El preu és de 20 euros per setmana tant per a la franja de matí com per a la de tarda, i de 12 euros per a la franja de nit. En cas d'apuntar-hi un segon o més germans, el preu es redueix un euro en tots dos casos. A més, aquells que estiguin inscrits a tot el casal i/o a natació (i l'horari interfereixi amb el del Casal d'Estiu) tindran un descompte del 10%.

De cara a tots els interessats s'ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dijous 22 de juny a les 19 hores a la Zona Líquida.