Cercar en aquest blog

6/07/2017

La Ribera d’Ebre reivindica un cop més una infraestructura ferroviària digna per a les Terres de l’Ebre

 La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, ha participat avui en el viatge reivindicatiu organitzat per la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre per reclamar que s'habiliti la venda de bitllets i es pugui viatjar des de l'estació central ebrenca al País Valencia. Es dóna la circumstància que en l'actualitat no es poden comprar bitllets per fer aquest trajecte, en direcció sud, malgrat que des del passat mes de novembre l'Euromed s'atura a l'estació de l'AldeaAmposta-Tortosa. 

Amb la seva presència en l'acte la presidenta comarcal ha volgut "reivindicar una vegada més una infraestructura ferroviària i una xarxa de transports digna per a la Ribera d'Ebre i les Terres de l'Ebre", denunciant una vegada més "l'oblit i la precarietat actual" i reivindicant "una millora que és bona pel territori i per tots els nostres ciutadans". L'acte d'avui arriba pocs dies després del darrer descarrilament de tren a la línia R-15 i que la Ribera tornés a exigir, per enèsima vegada, millores en aquesta línia de rodalies que travessa la comarca. 

Sota el lema 'Volem Pagar', mig centenar de manifestants s'han concentrat a l'andana de l'estació central ebrenca en el moment en què l'Euromed s'aturava provinent de Barcelona, amb diputats a bord. En aquesta ocasió, els interventors han fet els ulls grossos i han permès accedir al tren a una vintena de persones que participaven d'aquest acte reivindicatiu, i durant el trajecte no els han demanat bitllet.