Cercar en aquest blog

6/27/2017

L’Ajuntament de Móra la Nova posa en marxa el Carnet jove d’àmbit local


La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Móra la Nova ha posat en funcionament el Carnet Jove MLN, adreçat als joves del municipi dels 14 als 29 anys. El carnet té una versió +, el Carnet +Jove MLN, al qual poden optar els joves que formen part d'alguna entitat o associació del poble i amb què s'aconsegueixen més avantatges que en la versió simplificada. La regidora de l'àrea, Míriam Vinaixa, ha recordat que "el que ofereix aquest document són descomptes per a les activitats juvenils, lúdiques, culturals i esportives del poble i alhora promoció econòmica per a les empreses de Móra la Nova, ja que potenciem que es compri als nostres comerços, que el jovent no marxi fora per productes que pot trobar aquí a bon preu".

A hores d'ara els joves que tinguin el carnet poden obtenir descomptes en 17 comerços i entitats locals, que són els que s'han adherit fins al moment a la iniciativa. Hi ha de tan variats com un forn de pa, botigues de roba, servei odontològic, tallers de cotxes, bars i restaurants, que ofereixen descomptes principalment entre el 10% i el 20%... En el cas de la versió +, als descomptes en els comerços se sumen ofertes en diferents serveis municipals, com ara 10% de descompte en l'abonament a la piscina municipal i en la matricula de l'Escola d'Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova, entrades reduïdes a revetlles i el tiquet de la Clotxa (FIO) a 2 €. Vinaixa remarca que "amb aquest plus volem potenciar la participació de la gent jove en les associacions del poble, que valorem molt perquè ens ajuden a dinamitzar la vida social i cultural".

Per tal de demanar el carnet, que té un cost de 3 euros, els joves s'han d'adreçar a les oficines municipals o bé a la pàgina web municipal. En el cas de voler la versió + hauran de presentar una autorització de l'entitat a la qual pertanyen.