Cercar en aquest blog

6/01/2017

Trobada de Famílies LGTBI de Catalunya 2017 a La Ràpita


La directora general d'Igualtat, Mireia Mata, juntament amb l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós; la presidenta de l'Associació de Famílies LGTBI, Katy Pallàs; i les directores territorials d'Ensenyament, Manolita Cid, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, inauguraran demà divendres, 2 de juny, a les 19.00h la Trobada de Famílies LGTBI de Catalunya, a La Ràpita.


Aquest 2017 l'Associació de Famílies LGTBI ha apostat per organitzar la trobada sota el lema "El repte d'educar en la igualtat". En aquesta ocasió, la trobada comptarà amb l'assistència d'unes noranta famílies LGTBI de tot el país; en total, unes 360 persones, de les quals 130 són infants.


Concretament, el programa inclou ponències, taules rodones, tallers i activitats infantils i adolescents durant els dos dies que es dur a terme la Trobada, del 2 al 4 de juny. Podeu trobar més informació a https://familieslg.wixsite.com/cat17


L'acte inaugural que tindrà lloc a l'aire lliure Plaça Lluis Companys comptarà, a més dels parlaments institucionals, amb els espectacles de Mannequin Challenge Famílies (grup CREA) i de la Maga Patrícia Ferrero.