Cercar en aquest blog

6/25/2017

Una cinquantena d’empreses han participat en els seminaris de Baix Ebre Avant per fomentar l’estratègia empresarial online

Una cinquantena d'empreses han participat en el cicle de cinc seminaris de màrqueting digital i entorn web, impulsat pel projecte Baix Ebre Avant del Consell Comarcal del Baix Ebre, per fomentar la creació d'una estratègia empresarial online.


A través d'aquest cicle de seminaris s'ha facilitat a les empreses participants l'elaboració d'una estratègia competitiva i innovadora amb la finalitat d'incrementar vendes a través d'internet i facilitar la creació d'ocupació en un futur.

Els seminaris, impartits per les expertes en màrqueting digital Montse Peñarroya, Helena Casas i Alba Espejo, s'han desenvolupat a través de 13 sessions, i han tractat sobre el SEO-Posicionament natural als cercadors, les eines digitals per fer networking i el CRM (Customer Relationship Managament), una eina clau de gestió que permet que les empreses puguin gestionar correctament la seva bases de dades de clients, fer-ne seguiment i realitzar accions de promoció i fidelització. El cicle de seminaris s'ha completat amb dos tallers pràctics sobre creació de llocs web amb wordpress i analítica web.

Tots els seminaris s'han realitzat a les aules del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.