Cercar en aquest blog

6/03/2017

Una planta de biomassa escalfarà tres equipaments municipals de Gandesa

La Diputacio de Tarragona ha aprovat el projecte de xarxa de calor de proximitat presentat per l'Ajuntament de Gandesa, que preveu dotar d'una instal·lació de biomassa per a calefactar els equipaments municipals de l'Escola Puig Cavaller, la llar d'infants Lo Panilló i la biblioteca Mn. Joan Baptista Manyà. Els tres equipaments municipals que es gaudiran de la instal·lació estan situats en el mateix sector del nucli urbà, la qual cosa farà més eficient la planta.

Segons ha explicat l'alcalde, Carles Luz, es tracta d'un projecte que culmina la gestió forestal que està tirant endavant el consistori en els últims anys en diferents boscos del municipi, ja que la instal·lació de biomassa utilitzarà com a combustible l'estella procedent dels treballs de neteja de boscos que es realitzen en l'actualitat. El pressupost del projecte és de 190.332,87 IVA inclòs, dels quals el 75% els assumirà la Diputació i el 25% restant l'Ajuntament.

A banda de Gandesa, a la comarca de la Terra Alta, també han sigut aprovats projectes als municipis de la Fatarella i Horta de Sant Joan.