7/28/2017

Activitat de voluntariat: control d'espècies exòtiques als tancats de pastura de la Reserva Natural de Sebes

Activitat de voluntariat ambiental tindrà lloc el proper 30 de juliol a la Reserva Natural de Sebes (Flix). Encara esteu a temps de participar-hi.


L'activitat s'emmarca dins el projecte de voluntariat "VOLCAT: custòdia  participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia". L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col·lectius del nostre territori, dins l'estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d'educació ambiental.


La primera jornada de voluntariat del projecte  consisteix en l'eliminació d'espècies exòtiques en zones humides, específicament dels tancats de pastura de la zona de cigonyes de la Reserva Natural de Sebes.


El programa de l'activitat és el seguent:


09:30h trobada al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva Natural de Sebes, on es farà l'explicació de la activitat.


09:45-11:45h Extracció d'espècies exòtiques invasores dels tancats de pastura, recollida en big-bags i trasllat a la zona habilitada per fer en dies posteriors crema controlada.


12:00. Aperitiu a les instal·lacions del Mas de Pitoia.