7/11/2017

Concerts del Sirga Festival a Horta de Sant Joan i a Riba-roja d'Ebre

Sirga Festival organitza els següents concerts:


Horta de Sant Joan, 15 de juliol.

-A les 22.30 hores al Passeig Pallarès (al darrere de l'església). Concert d'obres electròniques amb projeccions  visuals. Amb els músics i compositors: Mateu Malondra, Joan Bagés i Elsa Justel. I una selecció de vídeos del Festival Muslab de Pedro Castillo Lara i una altra de vídeos  de La Obra-París de Adolfo Kaplan.

Riba-roja d'Ebre. 21 de juliol

-A les 22.30 hores a l'Agrobotiga. Nova creació del Sirga Festival. "Teaser" de l'òpera electroacústica "Ib"que està creant el compositor Joan Bagés. Hi acturaran Bagés, Andreu Carranza, Roman Aixendri, Jaume Martínez i Cecília Aymi.



ENTRADES

L'entrada al concert és lliure, si bé a la sortida es podrà col·laborar amb el projecte del Sirga Festival amb un donatiu voluntari si el concert ha agradat l'espectador. És la modalitat de la taquilla invertida, és a dir, l'espectador paga al final del concert en funció del que li ha agradat l'espectacle. L'objectiu és afavorir la participació de tothom sigui quin sigui el seu poder adquisitiu i la seua situació econòmica.

El Sirga Festival és un festival internacional de música centrat en l'experimentació sonora i la nova creació musical que es desenvolupa a les Terres de l'Ebre i que propicia el diàleg entre el patrimoni històrico-cultural, el paisatge i la creació artística. Està organitzat per un col·lectiu de músics i persones de la Ribera d'Ebre que formen part de l'Associació d'Amics del Jazz de la Ribera d'Ebre i de l'Associació Cultural La Cana, encapçalats pel músic, artista sonor de Flix i director del festival, Joan Bagés, i amb la col·laboració dels 8 ajuntaments implicats (Flix, Riba-roja d'Ebre, Móra d'Ebre, Ginestar, Miravet, Horta de Sant Joan, Amposta i Tortosa).