Cercar en aquest blog

7/05/2017

El Consell del Montsià signa el conveni amb l'ACA per a la redacció del projecte de la depuradora dels Eucaliptus

El Consell Comarcal del Montsià va aprovar en la sessió plenària del 4 de juliol el conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua per a la redacció del projecte de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de la Urbanització d'Eucaliptus.

 

El conveni dotarà al Consell Comarcal d'un pressupost de 43.500 euros, 40.000 dels quals van destinats a la realització del projecte constructiu de la depuradora i la resta  per a la direcció del projecte.

 

Tal com ha declarat la presidenta Carme Navarro, amb aquest conveni comença la solució d'un dels abocaments d'aigües residuals en un dels llocs més emblemàtics de la comarca del Montsià, al terme municipal d'Amposta, que feia anys que havia d'acabar.

 

L'Alcalde d'Amposta, el senyor Adam Tomàs, ha valorat molt positivament aquest conveni, ja que era una reivindicació del propi Ajuntament a l'Agència Catalana de l'Aigua i que amb el suport del Consell Comarcal ha esdevingut una realitat.

 

El Consell Comarcal també va aprovar un conveni amb l'ACA per a l'optimització de la depuradora de Santa Bàrbara pel mateix import.