Cercar en aquest blog

7/23/2017

II Trobada de Muletes de l'Ampolla

El municipi mariner de l'Ampolla (Baix Ebre) va celebrar el dia 23 de juliol de 2017 la segona edició de la Trobada de Muletes del municipi, una activitat que pretén recuperar la tradició del rem al municipi, després de 50 anys organitzada pels Vogadors del Fangar de l'Ampolla. L'acte central de la trobada ha sigut una regata de llaguts amb la participació de sis clubs nàutics i de rem de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. 

L'associació esportiva Xino-xano, de Deltebre, va ser la guanyadora de la regata, seguida del Club Nàutic de Móra d'Ebre, els Vogadors de Cambrils Vent d'Estrop A, els Vogadors de Calafell,  els Vogadors de Cambrils Vent d'Estrop B i els Vogadors del Fangar.

La trobada va servir per presentar en societat els vogadors ampollers i el seu nou llagut 'Furienta', amb el qual pretenen fomentar l'esport del rem entre el jovent local per tal de recuperar una activitat ancestral en les aigües de la mar de l'Ampolla.

L'acte ha comptat amb un homenatge a alguns dels vogadors de l'Ampolla que van guanyar el campionat d'Espanya de rem a Benidorm als anys seixanta i amb un berenar de germanor final en el qual han participat un centenar de participants a la trobada.