Cercar en aquest blog

7/18/2017

La consellera Borràs participa en la presentació del projecte FEDER "Ribera d'Ebre: camí de sirga, camí de riu"

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, juntament amb la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, presentarà demà dimecres, 19 de juliol, a les 18.30 hores, el projecte FEDER "Ribera d'Ebre: camí de sirga, camí de riu", impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

L'acte comptarà amb l'assistència de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol; el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Francesc Javier Pallarès, i la directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a les Terres de l'Ebre, M. Rosa Peig.

Abans, la consellera Borràs farà una visita institucional a l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Aquest projecte s'emmarca en la darrera convocatòria dels eixos 4 i 6 del fons FEDER 2014-2020 presentada pel Govern. El fons FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El Programa operatiu del FEDER Catalunya 2014-2020 té com a objectiu la promoció d'un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l'estratègia Europa 2020 i la seva transposició a Catalunya.