Cercar en aquest blog

7/17/2017

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, visita diferents activitats d'estiu per a joves a les Terres de l'Ebre

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, visitarà un camp de treball i unes colònies esportives a les comarques de les Terres de l'Ebre per seguir-ne de prop el desenvolupament. Ho farà acompanyada del director general de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Cesc Poch, i de la coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre, Norma Pujol.

 
A les 10.30 hores del matí, la directora general visitarà les tasques del camp de treball "La lleva del biberó", que del 9 al 23 de juliol acull 24 nois i noies de 14 a 17 anys en aquesta població del sud de la Terra Alta. Els participants a l'activitat, organitzada per la Direcció General de Joventut (DGJ), hi fan tasques de recuperació de les infraestructures defensives que conformen el conjunt dels serveis militars que es van establir al poble durant la rereguarda immediata de la línia del front, durant la Guerra civil espanyola, el 1938.
 
A continuació de la visita, Marta Vilalta farà l'entrega de diplomes que acrediten la participació dels joves a l'activitat.
 
Així mateix, durant l'acte, la directora general de Joventut donarà a conèixer les dades del nombre d'activitats i de participants que les entitats, institucions i empreses han notificat a la DGJ fins a aquest moment a les comarques de les Terres de l'Ebre per aquest estiu 2017.
 
Posteriorment, la comitiva es desplaçarà a l'alberg Mas de la Coixa de Móra la Nova (Ribera d'Ebre) on, des de l'11 al 20 de juliol, hi tenen lloc les colònies esportives de bàsquet del programa "L'estiu és teu!", organitzades per l'ACJ, al qual participen 36 nois i noies.