Cercar en aquest blog

7/28/2017

QUATRE NOVES RUTES DE TRANSPORT PÚBLIC REGULAR ENTRE ALCANAR, ULLDECONA I LA SÉNIA

La comarca del Montsià veurà incrementades, a partir del dilluns, les freqüències de les rutes de transport regular entre els municipis d'Alcanar, Ulldecona i la Sénia. Aquesta és una demanda històrica que pretén facilitar la mobilitat entre les tres poblacions així com la connectivitat amb d'altres rutes del Montsià en general, amb una incidència especial en l'alumnat d'ensenyaments postobligatoris d'aquests municipis.


Els nous serveis de transport de bus interurbà, que es concreten en quatre noves freqüències en cada sentit, coincideixen amb els horaris d'entrada i sortida de l'alumnat dels diferents cicles de formació professional que hi ha implantats als instituts d'aquestes poblacions del Montsià. Amb aquesta mesura es contribueix a la consolidació d'aquests cicles formatius als instituts d'Alcanar, la Sénia i Ulldecona que podrien veure perillar la seva continuïtat per manca de mobilitat de l'alumnat.


L'acord per a la implantació d'aquests nous serveis s'ha gestat després d'un llarg procés de negociació que va encetar el Consell Comarcal del Montsià amb els Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a les Terres de l'Ebre per encàrrec dels ajuntaments d'Alcanar, la Sénia i Ulldecona i de les direccions dels instituts de les tres poblacions.