Cercar en aquest blog

8/18/2017

Riba-roja mostra la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Més d'un centenar de persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Riba-roja per mostrar la repulsa als atemptats de les últimes hores i la seva solidaritat amb les víctimes. L'Ajuntament de Riba-roja ha convocat una concentració silenciosa a les 12 hores davant la porta del consistori, a proposta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) per mostrar la seva solidaritat cap als afectats dels atemptats d'ahir a Barcelona. Així com les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l'intent d'atemptat aquesta matinada a Cambrils. A més, les banderes del balcó de l'Ajuntament onejaran a mitja asta en senyal de condol. També el mercat municipal dels divendres ha parat la seva activitat durant els 5 minuts de silenci.

 L'AMC ha emès un comunicat, al qual se suma l'Ajuntament de Riba-roja, on manifesta el més enèrgic rebuig als atemptats i també mostra el suport a les víctimes, i els seus familiars I amics. Es reitera el més sincer agraïment a tots els cossos d'emergència, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i "totes les persones que a títol individual, que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessari". Finalment, es referma la intenció de "seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau". Conclouen que "el terrorisme vol amenaçar la societat de convivència de Catalunya, Europa i gran part del món". Avui centenars de milers de persones es troben davant els seus ajuntaments perquè "junts som més forts", conclou. 

D'aquesta manera, tot el poble de Riba-roja vol mostrar la repulsa més contundent per l'atropellament massiu que s'ha produït aquest dijous 17 d'agost a la tarda a les Rambles de Barcelona I que ha causat la mort, de moment, de 13 persones. També expressen l'absoluta solidaritat amb les víctimes i persones atropellades aquesta matinada a Cambrils i les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar.