Cercar en aquest blog

8/18/2017

Silenci per les víctimes de Barcelona a Móra d'Ebre

Unes 300 persones s'han aplegat este migdia a la plaça de Baix de Móra d'Ebre per a fer cinc minuts de silenci en record de les víctimes de l'atemptat de Barcelona d'ahir a la tarda, convocades per l'Ajuntament de la localitat. En acabar els cinc minuts de silenci, l'alcalde, Joan Piñol, ha llegit el manifest consensuat pels ajuntaments catalans en què s'ha fet referència als successos ocorreguts en les darreres hores a Barcelona, Cambrils i Alcanar, i s'ha condemnat l'acció reivindicada per l'organització Estat Islàmic.

Prèviament a la concentració, l'equip de govern municipal s'ha reunit per a decidir les accions a emprendre durant els tres dies de dol oficial decretats per les autoritats. Els actes previstos al municipi, inclosos els de la Festa Major, se celebraran amb normalitat, si bé es guardarà un minut de silenci en començar cada acte durant els dies de dol oficial.

També s'ha anunciat un increment de les mesures de seguretat a la població, amb presència de més efectius policials als carrers, com a mesura de prevenció.