ROL

11/07/2018

Jornada producte local a la Ribera d'Ebre

 Una trentena de productors agroalimentaris han participat avui a la Jornada de Productes Locals i venda de proximitat que organitza el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, dins el projecte Ribera d'Ebre Viva. La trobada ha servit per fer una radiografia del sector agroalimentari riberenc, a partir de la qual establir línies de treball futures, i també s'han pogut conèixer iniciatives d'altres territoris on s'està desenvolupant una estratègia conjunta al voltant del producte local propi d'un territori. Com ha dit la presidenta de Consell Comarcal, Gemma Carim, "tenim clar que aquest és un sector estratègic i prioritari per a la diversificació econòmica de la Ribera d'Ebre", i el compromís comarcal és crear sinergies entre els sectors públic i privat per tirar endavant mesures i actuacions que permetin consolidar-lo, tal i com s'ha fet o s'està fent també dins el projecte Ribera d'Ebre Viva amb altres sectors igualment estratègics, com el turisme, el comerç, la fruita dolça, el vi i l'oli.