Cercar en aquest blog

11/24/2009

El Govern destina 400.000 euros a la construcció d’una llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual a Amposta

El Govern ha acordat avui destinar 400.000 euros a la construcció de la llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual que promou l'Associació de Famílies amb Disminuïts Psíquics del Montsià (APASA) a Amposta. Aquesta subvenció es distribuirà amb càrrec als 61.965.893 euros traspassats a Catalunya a compte del Fons estatal per a obres de creació i millora de la xarxa d'atenció a la dependència. 

El futur equipament, ubicat al número 23 del carrer Poblenou d'Amposta, oferirà 12 places residencials. La seva construcció s'emmarca en la programació territorial fins el 2012 elaborada pel Departament d'Acció Social i Ciutadania que preveu la creació de 210 noves places per a persones amb discapacitat psíquica a les Terres de l'Ebre. 

L'associació APASA  és una entitat privada d'iniciativa social que gestiona 51 places públiques de taller ocupacional, 12 places d'atenció especialitzada per a persones amb discapacitat psíquica profunda i 15 places de llar residència. L'objectiu de l'associació és millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.