Cercar en aquest blog

11/28/2009

Governació posa en marxa un nou Punt TIC a Ribera d’Ebre

r

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jordi Bosch, acompanyat de l'alcalde de Ginestar, Josep Mª Domenech, ha inaugurat avui el nou Punt TIC de Ginestar (Ribera d'Ebre), ubicat a la biblioteca-telecentre municipal. Amb aquesta instal·lació, que compta amb set terminals, un servidor, una impressora multifunció, un commutador o switch i un punt d'accés a Internet sense fils, ja són 13 els Punts TIC a la comarca de la Ribera d'Ebre.

 

El secretari Jordi Bosch, després de signar en el llibre d'honor del municipi, ha destacat  "la importància dels Punts TIC en la vertebració del territori" i ha afegit que "amb aquesta instal·lació es vol donar resposta al dret dels ciutadans de la Ribera d'Ebre d'accedir a la xarxa".

 

Estendre l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació

 

Els Punt TIC són espais públics on s'ofereix accés a les tecnologies de la informació i la comunicació orientats a l'extensió del seu ús entre la ciutadania. En aquests espais, els usuaris disposen d'ajuda personalitzada per al procés d'alfabetització digital, amb equips tecnològics que faciliten el desenvolupament d'habilitats i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital. Actualment, la xarxa de Punt TIC compta amb més de sis-cents centres que ofereixen servei a totes les comarques de Catalunya.