Cercar en aquest blog

11/24/2009

La Delegació del Govern commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, amb la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, Alicia Gamundi, presideix l'acte el 25 de novembre a les 20.30h al Conservatori de Música, a Tortosa. 

En motiu de la celebració  del Dia Internacional contra la violència envers les dones, la Coordinació  Territorial de l'Institut Català de les Dones (ICDs) ha organitzat aquest dimecres, 25 de novembre, un acte de commemoració. 

Durant l'acte, que serà presidit pel delegat del Govern, Lluís Salvadó, i la coordinadora territorial de l'ICDS, Alicia Gamundi, comptarà amb la lectura del manifest institucional a càrrec de la Sra. Sabina Xutglà. 

Seguidament, la música de Montse Castellà es combinarà amb la lectura dels textos narratius i poètics de l'escriptora Zoraida Burgos, a càrrec de l'actriu Sandra Palomo. 

Posteriorment, s'encendran espelmes en homenatge a les víctimes mortals per violència masclista a Catalunya i, clourà l'acte una interpretació del Cant dels ocells a càrrec de l'alumnat de l'Aula de violoncel del Conservatori i de l'alumnat de l'Escola de Dansa "Neus Rodes" 

L'acte tindrà lloc dimecres, 25 de novembre, a les 20.30 hores a la sala d'actes del Conservatori de Música, c. De la Rosa, 6, a Tortosa.